Avanto-/talviuinti Teuvalla keskiviikkona! Harrastajakäyrä nousussa! Katso kuvat ja video!

21.2.2018 klo 16.00-19.00

Keskiviikkoisin Teuvan Luonto-Parrassa vesi on sopivan kylmää ja käytössä kaksi saunaa, erikseen naisille ja miehille, sekä sopivan kokoinen avanto. Meitä harrastajia on jo 61! Suosio kasvaa viikko viikolta!

Vaikka et olisikaan vielä uskaltautunut avantouintia kokeilemaan, niin tule silti tutustumaan Luonto-Parran tiloihin ja tunnelmaan. Voit vaikka vain saunoa hyvässä seurassa ja juoda pullakahvit päälle! Koko lysthi maksaa 8 €.

Upea pakkaspäivä Luonto-Parrassa

Tiedustelut: p. 050 4121 120/ Pertti Kiuru -mainostoimisto-suunnittelutoimisto-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TALVIUINTI VAI AVANTOUINTI?

Suomen Latu käyttää nykyään pääsääntöisesti termiä talviuinti avantouinnin sijaan. Syy on yksiselitteinen: avantouintikausi on ajallisesti rajoitettu, koska siihen tarvitaan aina jääpeitteinen vesistö.
Varsinkin Etelä-Suomessa on järkevämpää puhua talviuinnista, joka tarkoittaa yleensä uimista alle 10 asteisessa luonnonvedessä. Sen myötä talviuintikausi alkaa koko Suomessa yleensä lokakuussa. Valtakunnallinen avajaispäivä on lokakuun kolmas lauantai. Talviuintikausi päättyy toukokuussa. Maailmanlaajuinen ilmastonlämpeneminen voi toteutuessaan lyhentää talviuintikautta.

Talviuinti on erinomainen tapa virkistyä ja saada uutta energiaa elämään. Talviuintia kokeillut kertoo yleensä lähipiirilleen hyvästä olosta, jonka kylmä kylpy saa aikaan. Tärkeimpiä syitä aloittaa talviuinti onkin ystävien innostaminen, uteliaisuus sekä terveydelliset syyt. Yhä useampi lajin aloittaja huo maa harrastuksella olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. -Suomen Latu-