Todella moni kasteli jo uikkarinsa ja sai ”flunssarokotuksen”! Uutta energiaa avannosta!

Avantouintikausi alkoi jo Teuvalla!

Jää oli vielä kateissa ja vesi viisi asteista, mutta pidimme ”lämmittelyajot” 24.10.18 Luonto-Parrassa. Saunoimme ja uimme mielin määrin ja päälle juotiin hyvät kahvit kotonaleivotun leivonnaisen kera. (Alla oleva kuva on tietoisesti harhaanjohtava viime talvelta, mutta tällaista on pian odotettavissa!)

Seuraavan kerran nautiskelemme ja keräämme energiaa talven flunssakauden varalle 14.11.18 klo 16-19!

Tule sinäkin nyt, kun siihen on mahdollisuus! Kerää työporukka ja ottakaa nautinto irti ryhmässä!

Vaikka et olisikaan vielä uskaltautunut avantouintia kokeilemaan, niin tule tutustumaan Luonto-Parran viihtyisiin tiloihin ja tunnelmaan. Voit vaikka vain saunoa hyvässä seurassa, ellet halua kastella uikkareitasi! Päälle saat hyvät pullakahvit (myös gluteeniton)!

Koko lysti maksaa 8 € tarjoiluineen!

Mahd. tiedustelut: p. 050 4121 120/ -mainostoimisto-suunnittelutoimisto

”Talviuinti on erinomainen tapa virkistyä ja saada uutta energiaa elämään. Talviuintia kokeillut kertoo yleensä lähipiirilleen hyvästä olosta, jonka kylmä kylpy saa aikaan. Tärkeimpiä syitä aloittaa talviuinti onkin ystävien innostaminen, uteliaisuus sekä terveydelliset syyt. Yhä useampi lajin aloittaja huomaa harrastuksella olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia”. -Suomen Latu-

KATSO TÄSTÄ VIDEONPÄTKÄ viime talvelta LUONTO-PARRASTA:

Avantouintia Luonto-Parrassa