Hulvaton huutokauppa Teuvalla! Meidän Teuva yhdessä!

Meidän Teuva yhdessä -projekti järjesti Kauppalauantain yhteydessä Hulvattoman Huutokaupan 24.11.18. Huutokaupassa myytiin yrityksiltä kerättyä tavaraa, pääosin uutta, ilman pohjahintoja!

Voit saada 20 % alennusta huutamastasi tuotteesta, kun kävit lauantaina, ennen huutokauppaa, ostoksilla jossakin teuvalaisessa yrityksessä tai käytit muita palveluita!

Tämä oli todennäköisesti ennennäkemätöntä huutokauppamaailmassa!

Tässä muutamia huutokaupassa olleita tuotteita:

Autoharvinaisuus ilman pohjahintaa! Kyseessä on James Bond 007 ja Kultainen Silmä elokuvastakin tuttu AITO Volga….(lue lisää Facebookista: Lisää infoa). Huutokaupassa myytiin myös Rauta- ja Maatalouskaupan loppuvarasto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huutokaupassa oli myös tämä hieno, moderni ja laadukas soffa ilman pohjahintaa! Suoraan tehtaan paketista! ovh. 1190 € Valmistaja Softness Oy Katso lisää!

 

Huutokaupassa myytiin myös nämä, yhteensä noin 8 kpl UUSIA puikkohitsauslaitteita, ilman pohjahintoja! Kahta eri mallia: PowerRod 1565 130 Amp sekä Power Rod 251 130 Amp. Tämän mahdollistaa laadukkaiden hitsauslaitteiden maahantuoja Cebotec Oy kotisivu

Allashana bideellä, suihkutermostaatti, vesikiertoinen lämpöpatteri 1800 mm, suihkukahva, keittiöhana Perälän Putki Oy Yritys Facebookissa)

 

 

 

 

 

 

Rautakymppi Oy, kotisivu , tarjosi huutokauppaan alla olevat tuotteet. Rautakymppi Oy on teuvalainen rautakauppa, jolla on monipuolinen tuotevalikoima ja laadukkaat tuotteet.

 

 

 

 

 

Huutokaupassa oli paljon erilaisia kaasuleikkaussuuttimia. Asetyleenille noin 100 kpl, propaanille noin 120 kpl, happi / nestekaasu noin 380 kpl. Lisäksi 150 mm pituisia TIG -elektrodeja valkoisia, mustia, sinisiä ja eri kokoja. Myytiin isompina erinä.

Kalastus- ja harrastusvälineiden vähittäiskauppa Jahtikaverit Katso lisää tarjoaa asiantuntevaa palvelua mm. kalastusvälineisiin sekä muihin harrastusvälineisiin. Lisäksi liikkeestä löytyy toimistotarvikkeita sekä puhelimia, osoitteessa Mikkiläntie 2, Teuva. Huutokaupassa oli myynnissä mm. kuvan laadukas Icelander lämpöhaalari, koko S.

 

Kalevalainen jäsenkorjaaja Sari Rinta-Kurikka Teuvalta, tarjosi huutokauppaan paketin, joka sisältää 65,- euron arvoisen lahjakortin sekä kaksi kirjaa, Kansanlääkintää ja kotikonsteja sekä Kansan konstit keholle ja kodille. Kalevalainen kansanparannus on mielenkiintoinen hoitomenetelmä, kannattaa kokeilla. Hyvää oloa lisää vielä se, että Sari Rinta-Kurikka lahjoittaa saadun myyntitulon kokonaisuudessaan Teuvan MLL:n Joulupuu -keräykseen käytettäväksi teuvalaisten lasten hyväksi! Sarin yrityksen nimi on SaRiKu ja hänet tavoittaa numerosta 0400 – 164 405

Mainostoimisto Pertti Kiuru tarjosi huutokauppaan laatikollisen (5 riisiä) hyvää kopiopaperia. P-Graphic on mainostoimisto-suunnittelutoimisto, jolla on myös yrityksille tarkoitettu toimistotarvikkeiden verkkokauppa!

Voit huutaa erittäin asiantuntevaa apua myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä toimisto- ja paperitöihin. Marjolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myynti ja asiakaspalvelusta ja saat apua sekä hyviä neuvoja toimistotöihin Marjon liiketoiminnan korkeakouluopiskelujen ansiosta. Nyt voit huutaa Marjon vaikka yrityksesi myynninedistämistilaisuuksiin, tuote-esittelijäksi, toimisto tai paperitöihin kolmeksi tunniksi. Marjon tavoittaa numerosta 044 – 7922 022, voit kysyä Marjon työkalenterista jo etukäteen vapaan ajankohdan ja sitten vain huutokauppaan huutamaan juuri sinulle sopiva aika.

 

 

 

 

 

Huutokaupassa myytiin myös Rauta- ja Maatalouskaupan loppuvarasto, vaikka hylly kerrallaan!

Lähes metrin pituinen ja 4,5 kg painava Toblerone. Tämän erikoisen suuren suklaapatukan tarjosi huutokauppaan K-Market Teuva, jonka monipuoliset karkkihyllyt ovat muutenkin suosittuja. K-Market Teuva tarjosi huutokauppaan myös uuden ja ajamattoman kotimaassa valmistetun Tunturi Donna naistenpyörän.

Suupohjan Sähköpalvelusta saat valoa syksyn ja talven pimeisiin iltoihin ja laadukasta, asiantuntevaa asennuspalvelua kaikkiin yrityksen myymälässä myynnissä oleviin sähkötarvikkeisiin. SUUPOHJAN SÄHKÖPALVELU OY on myös sähköurakoinnin ammattilainen, joka tarjosi huutokauppaan myyntiin uusia käyttämättömiä tuotteita ilman pohjahintaa! Katso lisää!

 

 

 

Teuvan Löytökulma -kirppis tarjosi huutokauppaan paljon tuotteita!

Katso lisää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nippu lämpökäsiteltyä terassilautaa huutokaupassa Teuvalla. Nipussa 453 metriä. Valmistaja on teuvalainen Suomen Lämpöpuu Oy, joka on yksi puun lämpökäsittelyn edelläkävijöistä maailmassa. Pitkä kokemus takaa vahvan osaamisen ja laadukkaat tuotteet. Nipussa on 108 kpl 4,2 m pituisia lautoja. Tämän nipun laudoilla voit rakentaa n. 56 m2 terassin. Kuvasta näet laudan koon.

Lisää Facebookissa. Katso tästä!

 

HUUTOKAUPPA PÄÄTTYNYT LA KLO 17.

KIITOS KAIKILLE HUUTAJILLE JA TOIMIHENKILÖILLE!

P-Graphic Suunnittelutoimisto – mainostoimisto tapahtuman järjestelyissä mukana.

2 vastausta to “Hulvaton huutokauppa Teuvalla! Meidän Teuva yhdessä!”

  1. Pertti Kiuru

    Kyllä lähtee! Koeajosta pitää sopia puh. 050 066 3031

  2. Sepeteus H.

    Hei! Lähteekö tuo Volga käyntiin ja voiko sitä koeajaa ennen ennakkotarjousta?