SÄHKÖPYÖRÄ taittuva malli, taittopyörä

Myydään omasta käytöstä juuri huollettu sähköavustava pyörä taittuvalla rungolla. Mahtuu helposti vaikka auton takakonttiin, veneeseen tai asuntovaunuun. Oiva apu vastatuuleen ja ylämäkeen ajettaessa ja vaikka koulumatkalla! Pyöräily tuntuu nyt hauskalta myös talvella, vaikka lumisateessa, koska toimii hyvin pakkasessakin. Akku on runkoputken sisällä ja voidaan irrottaa latausta varten, tai pyörä voidaan ladata myös akun ollessa kiinni. Ajomatka avustamisesta riippuen n. 40 km yhdellä latauksella. Mukaan tulee kaksi akkua! Korkeussäädettävä ohjaustanko ja satulaputki, pikalukitukset, pitkät lokarit suojaavat hyvin roiskeilta.
Kolminopeuksinen sähköavustus
Ajajan paino enintään 100 kg ja optimipituus max 180 cm.
Pyörän paino n. 20 kg
Verkkovirtalaturi
USB-liitäntä älylaitteiden latausta varten. Pyörä noin vuoden vanha.

HINTA 630 EUROA

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>