Henkilökohtaisesti palveleva verkkokauppa Teuvalla!

Toimistomme Teuvalla palvelee asiakkaita vahvimmin Suupohjan alueella: Teuva, Kauhajoki, Karijoki, Isojoki, Kurikan Jurva sekä rannikolla Kristiinankaupunki ja Kaskinen. Päätoimialamme on mainonta ja markkinointi. Tarjoamme palveluita pääosin yrityksille ja järjestöille.

käyntikortti.ajanvarauskortti

Olemme erikoistuneet jo 8 vuoden ajan vahvasti myös oman alueemme toimisto- ja työpaikkatarvikkeiden verkkokauppaan. Pystymme tarjoamaan Suomen laajimmat valikoimat!

Meille on kunnia-asia olla ykkönen myös luotettavuudessa! Panostamme kaikessa toiminnassamme laatuun ja toimitusten luotettavuus on merkittävä osa myös toimintamme laatua. Toimitamme sitä mitä tilataan ja sovittuna aikana, normaalisti seuraavana päivänä tilauksesta, jos tilaus tehdään ennen klo 14.

Verkkokauppamme valikoimiin kuuluu noin 10 000 tuotetta! Kaikkien toimisto- ja IT -tarvikkeiden lisäksi kahvio- ja siivoustarvikkeita, kalusteita, ergonomiatuotteita, työsuojelutuotteita, työvaatteita ja -jalkineita sekä personoituja tuotteita.

Kokemuksesta tiedämme, että yritysten päivittäistä toimintaa hidastaa tuotteiden etsiminen verkosta ja hintojen vertailu, työn tuottavuus kärsii, kun aikaa käytetään tällaiseen ”toisarvoiseen”, mutta kuitenkin tärkeään tehtävään.

Yrityksellämme on tähän ratkaisu! Ota yhteyttä, niin kerromme, miten tämä ongelma pyyhitään pois päiväjärjestyksestä! Se on todella helppoa! Voitte sen jälkeen keskittyä oman osaamisalueenne tuottavaan työhön ja saatte kaikki tarvikkeenne yhdestä paikasta edullisemmin, nopeasti ja luotettavasti, sekä kaupan päälle henkilökohtaisen palvelun, joka on harvinaista verkko-ostoksia tehdessä!

Voit ottaa yhteyttä  puhelimitse, 050 4121 120 Pertti Kiuru, tai sähköpostilla, pertti.kiuru(at)p-graphic.fi

Palvelemme ma-pe klo 9-18, la 10-14 ja sähköpostilla 24 h. Ollaan yhteyksissä!