Meillä on sähköinen tuoteluettelo yrityksille! P-Graphic Teuva

Sähköinen tuoteluettelomme yrityksille on ilmestynyt verkossa! Olemme vastanneet kysyntään!

Tarjoamme nyt tuotteita koko Suomen alueella! Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön meille suoraan sähköpostilla tai puhelimitse! Olette heti laskutettava asiakas Y-tunnuksen ilmoitettuanne ja maksatte laskun vasta, kun olette vastaanottaneet tilaamanne tuotteet!

Katso oikeasta reunasta Linkit ja sieltä ”Tuoteluettelo, Sähköinen selailuversio tarvikkeistamme” niin näet kaikki myymämme tuotteet! Selaa luetteloa ja kerro meille, mitä tarvitset! Voit laittaa sähköpostia tai soittaa, niin saat pikaisesti tuotteen hinnan ja muut toimitusehdot! Olemme henkilökohtaisesti palveleva verkkokauppa!

Kannattaa pyytää tarjous, etenkin nyt helmikuulla, kun luettelokin on vielä ”lämmin”!


Tietoa meistä: Yrityksemme on toiminut jo 20 vuotta Teuvalla graafisen suunnittelun sektorilla, mutta olemme erikoistuneet lisäksi jo yli 8 vuoden ajan vahvasti oman alueemme toimisto- ja työpaikkatarvikkeiden verkkokauppaan. Pystymme tarjoamaan Suomen laajimmat valikoimat! Verkkokauppamme on toiminnassa tällä hetkellä Suupohjan alueella. Voimme halutessanne myös neuvotella verkkokauppamme avaamisesta teidänkin käyttöön!

Meille on kunnia-asia olla ykkönen myös luotettavuudessa! Panostamme kaikessa toiminnassamme laatuun ja toimitusten luotettavuus on myös merkittävä osa toimintamme laatua. Toimitamme sitä mitä tilataan ja sovittuna aikana!

Verkkokauppamme valikoimiin kuuluu nyt noin 10 000 tuotetta! Kaikkien toimisto- ja IT -tarvikkeiden lisäksi kahvio- ja siivoustarvikkeita, kalusteita, ergonomiatuotteita, työsuojelutuotteita, työvaatteita ja -jalkineita sekä personoituja tuotteita.

Ota yhteyttä  puhelimitse: 050 4121 120

sähköpostilla: pertti.kiuru(at)p-graphic.fi

Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 9-18, la 10-13 ja sähköpostilla lähes 24 h. Ollaan yhteyksissä!

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>