Uusi sähköinen tuoteluettelo yrityksille! Kurkista sinäkin! P-Graphic Teuva


Virus ei ole iskenyt sähköiseen kauppaan – onneksi!

Sähköinen tuoteluettelomme yrityksille on ilmestynyt verkossa!

Tarjoamme tuotteita koko Suomen alueella! Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön meille suoraan sähköpostilla tai puhelimitse! Olette laskutettava asiakas Y-tunnuksen ilmoitettuanne.

SELAA TÄSTÄ niin näet kaikki myymämme tuotteet:

Sähköinen tuoteluettelomme

Kerro meille, mitä tarvitset! Voit laittaa sähköpostia: pertti.kiuru(at)p-graphic.fi tai soittaa 050 4121 120, niin saat pikaisesti tuotteiden hinnat ja muut toimitusehdot!

Olemme henkilökohtaisesti palveleva verkkokauppa!


Tietoa meistä: Yrityksemme on toiminut jo 20 vuotta Teuvalla graafisen suunnittelun sektorilla, mutta olemme erikoistuneet lisäksi nyt jo 10 vuoden ajan oman alueemme toimisto- ja työpaikkatarvikkeiden verkkokauppaan. Verkkokauppamme on toiminnassa tällä hetkellä Suupohjan alueella.

Meille on kunnia-asia olla ykkönen myös luotettavuudessa! Panostamme kaikessa toiminnassamme laatuun ja toimitusten luotettavuus on merkittävä osa toimintamme laatua. Toimitamme sitä mitä tilataan ja sovittuna aikana!

Verkkokauppamme valikoimiin kuuluu noin 10 000 tuotetta! Kaikkien toimisto- ja IT -tarvikkeiden lisäksi kahvio- ja siivoustarvikkeita, kalusteita, ergonomiatuotteita, työsuojelutuotteita, työvaatteita ja -jalkineita sekä personoituja tuotteita (mainoslahjat).

Ota yhteyttä: 050 4121 120

sähköpostilla: pertti.kiuru(at)p-graphic.fi

Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 10-17  ja sähköpostilla lähes 24 h. Ollaan yhteyksissä!