Desinfioiva puhdistusliina PRF DesiWipes, lattiatuuletin 3-nopeuksinen!

VIELÄ VARASTOSSA: Desinfioivat PRF DesiWipes -puhdistusliinat sopivat erityisesti kovien pintojen puhdistukseen. Liinat tehoavat moniin yleisimpiin viruksiin, kuten HIV, HBV, HCV, rotavirus, norovirus ja koronavirus. Lisäksi liinat toimivat bakteereihin ja sieniin.

Alkoholittomalla liinalla voit puhdistaa myös toimiston laitteet, kuten näytöt ja näppäimistöt. Puhdistusliinojen vaikuttavia aineita ovat biosidit.

Mitat: 125 x 145 mm. Pakkauksessa on 100 liinaa.

12 prk 149,00

Tee tilaus soittamalla p. 050 4121 120 tai sähköpostilla pertti.kiuru(at)p-graphic.fi

 

Viilennä kotisi tai toimistosi tehokkaasti lattialla seisovalla tuulettimella. Kääntyvä tuuletin kattaa laajan alueen, ja sen 3 nopeusasetusta ja kallistuva kulma takaavat juuri halutunlaisen tuuletuksen. Tuuletinosan halkaisija on 40 cm.

Hinta: 48.00/ kpl